top of page

 

Privatsittning/medial rådgivning

En sittning är när man har ett personligt möte med mediet, som agerar tolk mellan de två världarna och förmedlar budskap från nära och kära på andra sidan.

 Privatsittning med andekontakt/medialrådgivning. Eller en mix av dessa två. Hemma hos mig eller via videosamtal zoom eller messenger. 

Pris: 600 kr 40 minuter

Boka via mail yvonneackermann@outlook.com eller ring/sms 0704537502
Hemma-/gruppseans

En storseans är när ett medium i en större grupp agerar länk mellan andevärlden och deltagarna och förmedlar en kontakt från nära och kära. Alla medier arbetar och får information på olika vis, men alla förmedlar personligt riktade budskap, som vi själva får ta till oss och tolka. Under en storseans kan budskapen bli ganska korta och inte alltför ingående personliga, då det kan vara många från andra sidan som vill komma igenom. Det går inte på förhand att bestämma vem som skall komma igenom eller till vem budskapen skall vara riktade. Ofta blir det dem som för tillfället behöver det mest.

Vill du ordna en seans hemma? 

Pris: 200kr/person + bensinkostnad

Hör gärna av dig till mig på 0704537502 eller yvonneackermann@outlook.com


Vad är ett medium?

Ett medium är en person, som har förmågan att fungera som en tolk mellan oss och andevärlden. Mediet skall endast fungera som en kanal och inte bedöma, värdera eller korrigera det budskap som kommer igenom. Det är mottagaren av budskapet, som själv får tolka och avgöra betydelsen.

bottom of page