top of page

Feedback & omdömen om Yvonne från tidigare klienter

-Yvonne är lugn, trygg och inger förtroende

- Det hon förmedlar ger mig mycket

-Beskriver enastående mig som person

-Jag känner mig lyssnad på

-Yvonne har så mycket fint i sin egen personlighet som gör hennes kontakt med klienter till en fin vägledande upplevelse. Hon kan bara vara sig själv. 

( Sigbritt Eversdotter)


* Yvonne beskriver mig som person väldigt väl

* Jag fick bekräftelse i de frågor jag hade och att jag är på rätt väg.

( Pia Åberg )


- Jag bad tarotkorten och Yvonne prata fritt. Fick bekräftelse på att det jag står inför och det som funnits i mina tankar sista tiden

- Yvonne är förtroendeingivande, lugn, säker och tydlig.

( Harmonikällan )


Kia Enbarr & Magnus Pamp


Yvonne har en naturlig stabilitet sin personlighet och röst. Du lyssnar in och klienten känner sig hörd. Yvonne är mån om att klienten ska få det allra bästa av din tid. Yvonne är mycket förtroendeingivande och är någon som man skulle vilja träffa regelbundet en tid.

Yvonnes kontakt med andevärlden tillsammans med tarotkorten och empatiska förmåga är ett lyckat koncept.

( Silvermåne & Intuitiv Tarot )


Från klienter

Yvonne har ett fint flöde i vägledning med tarotkorten.

Jag fick flera insikter om viktiga steg i min utveckling. Kände mig mycket inspirerad och peppad. Vet nu vilka verktyg jag kan använda. Allt var bra och jag känner mig supernöjd. Kände mig nöjd i förvissningen om att det ska ordna sig. Mycket väl bemött och uppmuntrad.


Det bästa var att få råd/ vägledning för hur man ska tänka, vad man ska prioritera..och även hjälp att tänka utanför boxen när det gäller relationer. Otroligt att någon kan beskriva hur man är och tänker så träffsäkert.Mitt intresse för det andliga och okända har jag haft så länge jag kan minnas. Mina främsta lärare och inspiratörer i min mediala utveckling är Torbjörn Andersson och Inger Holm på Fridfullt i Köping www.fridfullt.com Mia Ottosson och Carina Tanascovic i Speak of Spirit www.speakofspirit.se. Billy Cook( ett av Englands bästa lärare och medium) är min vän och lärare som jag har lärt mig så mycket av. 

Har F-skattsedel

bottom of page